Prodaja Kontaktnih Leč

Prodaja Kontaktnih Leč preko spleta je zahtevnejša od prodaje drugih artiklov. Prodaja zabavne tehnologije, blačil, obutve ... je odvisna samo od vas. Pri prodaji kontaktnih leč, ki spadajo med medicinske pripomočke pa je malo drugače. Pred prodajo se je potrebno vpisati na seznam prodajalcev medicinskih pripomočkov. Sam postopek ni zahtecen je pa dolgotrajen, kar pomeni da potrebujete čas.
Če je pri izvedbi splošnih spletnih trgovin praviloma potrebno najprej postavit trgovino in šele nato iščemo dobavitelje je pri lečah drugače.

Ogromno je optikov, ki poskušajo obvarovati trg pred ne optiki in temu posledično tudi nagajajo. Optik postaneš s pomočjo enoletnega tečaja v Rogaški Slatini in ker je dejstvo da ni baš znanost se je treba za trg boriti.

Cehosvtvo
Kot pripadnik kapitalizma ne razumem cehovstva med optiki, ki se ščitijo eden drugega vsekakor pa stopijo skupaj ko pride na trg nekdo tretji. Zato ne čudi dejstvo da smo prejeli grozilno pismo še preden smo zapustili testno delovnaje spletne trgovine. Če to ni smešno...

Ni komentarjev: