Lektoriranje in prevajanje

Svetovni splet je ugledala nova spletna lektorsko-prevajalska agencija Besednik
. V agenciji sledimo socialno podjetniški poslovni model, kjer agencija izvajalcem zaračuna minimalno maržu, ki je potrebna za razvoj in delovanje sistema. V naši agenciji dejansko lektorji in prevajalci zaslužijo več kot v primerljivih agencijah.
Sistem povpraševanj in ponudb omogoča, da lektorji in prevajalci oddajo ponudbo za projekt, ki jim je zanimiv.

Lektor in prevajalec dela ko, kar, zakolikor hoče


Glavna sprememba v poslovnem modelu je popolna svoboda okrog vsega, kar se tiče izvedbe posla. Agencija Besednik v tem primeru omogoča dogovarjanje med naročnikiu in izvajalci pri čemer jamči za kakovost, zanesljivost in finančne transkacije. V primeru reklamacij se osebje agencije vključi v spor in poskuša zadovoljiti obe strani.

Najnižja provizija med slovenskimi agencijami

Besednik je agencija, ki v poslu lektoriranja in prevajanja kot posrednik zaračuna najnižjo provizijo. Socialno podjetniški poslovni model je zasnovan tako, da zahteva minimalno provizijo od posla, ki je potrebna za nemoteno delovanje sistema in korektnost poslov.

Zelo pomembna je finančna varnost

Ena od glavnih nalog agencije je jamstvo za vse transakcije in plačane storitve. V času, ko se vedno več poslov sklene preko spleta je pomembna varnost transakcij in jamstvo za kakovost. V agenciji jamčimo, da bo naročnik za plačilo prejel kakovostno opravljeno storitev v dogovorjenem roku, hkrati jamčimo izvajalcem, da bodo prejeli plačilo za storitev lektoriranja in/ali prevajanja, ki jo opravijo.

Preveri: Postopek za zaposlitev lektorjev in prevajalcev

Ni komentarjev: