Lektoriranje besedil za uspešna slovenska podjetja

Velika in uspešna slovenska podjetja sodelujejo z dobavitelji, ki dosegajo enako kakovost organizacije. Lektorsko-prevajalska agencija Lpi.si se lahko pohvali, da sodeluje z velikimi in uspešnimi podjetji, kar nam daje motivacijo za dosego novih ciljev.

V agenciji se nenehno prilagajamo potrebam in zahtevam naših partnerjev. Zato imamo delovne procese, ki zadoščajo še najbolj zahtevnim podjetjem. Partnersko sodelovanje z velikimi podjetji je dokaz, da lahko majhna agencija svoje procese uskladi z zahtevami.

Lektoriranje besedil opravljajo strokovno in profesionalno, kar jim uspe z ekipo lektorjev, ki imajo vsi po vrsti dokončano ustrezno izobrazbo, hkrati pa imajo bogate delovne izkušnje. Zato strokovnost in zahtevnost besedil ni ovira za kakovostno opravljeno storitev lektoriranja. V primeru, da se lektorji srečajo z izrazi, ki jih ne poznajo, se povežejo z naročnikom ali avtorjem besedila, ter na tak način zagotovijo kakovost v pregledanih besedilih.

Podjetja, ki lektoriranje potrebujejo za različna besedila, vlagajo ogromno denarja v razvoj in oglaševanje. Pametna poteza je da ob investiranih sredstvih v marketing in prodajo ne pozabite na končni pregled besedila.

Lektoriranje besedil je potrebno neodvisno od tega kakšen nivo znanja ima avtor. Avtor besedila namreč ne more svojega besedila lektorirati. Večina avtorjev lahko po ponovnem branju besedila opazi zgolj tipkarske napake. Dočim ostanejo skrite slogovne in slovnične napake.

Ne ukvarjajte se s tem ali je vaše besedilo ustrezno ali ne in ga posredujte v lektoriranje v Lektorsko-prevajalsko agencijo LPI.si, kjer bodo vašemu besedilu dodali piko na i.

Ni komentarjev: